Pipefiks logo

Levering av ovn og ildsteder

Vi tilbyr pålitelig levering av ovner og ildsteder. Vår ekspertise sikrer at du får riktig produkt, tilpasset dine behov og tidsrammer. Kontakt oss i dag for å finne ditt ideelle ildsted eller ovn.

Kontakt oss

Pipefiks er din komplette partner når det gjelder ildsteder og ovner. Vi tilbyr en omfattende tjeneste som dekker alt fra rådgivning og bestilling til håndtering av søknadsprosessen og nøyaktig montering. Vår ekspertise sikrer at du får den ideelle løsningen for ditt hjem eller bedrift, med fokus på kvalitet, pålitelighet og skreddersydde løsninger.

Prosjekter

Kommer snart.

Sjekk ut flere av våre prosjekter

Pipefiks / Ildstedet Sør AS

Pipefiks AS er lokalisert i Vennesla og er forhandler av Ildstedet. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende peisprat eller kom innom vår butikk.

Bruk fagfolk

Vi er tilgjengelige i Kristiansand, Vennesla og Søgne, men vi dekker også resten av Agder og store deler av Øst- og Vestlandet. Vi er en murermesterbedrift som er sertifisert gjennom norsk varme. Det er viktig å huske på at en rehabilitering krever gode fagkunnskaper, godkjente produkter og riktig tilpassing til akkurat din skorstein. Vi bruker bare produkter med høy kvalitet og lang holdbarhet, slik at vi trygt kan levere, montere og garantere for alt vi gjør.

Ofte stilte spørsmål

Hva slags merker tilbyr vi?

Pipefiks tilbyr et bredt utvalg av merker, inkludert Ild, Jøtul, Norsk Kleber, Planika og Scan.

Hvilke tjenester tilbyr Pipefiks når det gjelder piper?

Pipefiks er din totalleverandør når det gjelder piper. Vi tilbyr alt fra pipe og pipeberegning, befaring, butikk med pipetilbehør, til profesjonell montering og installasjon, samt veiledning for å sikre en komplett løsning for dine pipebehov.

Er rehabilitering av pipe søknadspliktig?

Vi tar oss av søknadsprosessen for rehabilitering av skorsteinen din. Dette er et nødvendig tiltak som krever søknad i henhold til Plan- og bygningsloven § 20-1 bokstav f.

Kontakt En sort Pil