Kort presentasjon av Pipefiks/Ildstedet Sør AS

Pipefiks AS ble etablert i sin nåværende form i 2014 av mennesker med en brennende interesse for fyring og brannsikkerhet.

Derfor har vi spesialisert oss innen rehabilitering og brannsikring av skorsteiner og ildsteder. Med oss på laget har vi en murmester med lang erfaring innen rehabilitering, gode montører og murere samt tømrere med kursing fra Norsk Varme hvor alle har genuin interesse for å finne gode løsninger på de fleste problemer som gjelder fyringsanlegg.

I tillegg driver vi ILDSTEDET SØR med all den kompetansen vi kan hente gjennom Jøtul-gruppen og deres kanaler. Vi er en betydelig lokal leverandør av ovner og ildsteder. Vi leverer, monterer og garanterer.

Vi har spesialisert oss innen alt som omhandler forsyningssikkerhet, trekkproblematikk og brann-/sikkerhetskrav. Vi bygger flotte peisinnsatser helt etter kunden ønsker og spesifikasjoner. Kort fortalt, så tar vi hånd om hele prosjektet ditt fra a til å. Vi sørger også for alle søknadsprosesser mot kommuner og brann-/feiemyndigheter.

Pipefiks AS har også lang erfaring med utførelse av arbeider på større prosjekter som borettslag/bygårder, større leilighetsbygg i tillegg til villaer, hus og hytter. Vårt arbeidsfelt er over hele Sør- Norge med hovedtyngden i Agder.

Vi kaller oss ildsjeler!

Våre ansatte: PIPEFIKS AS

Rune Bakken

Daglig Leder
93281036 / rune@pipefiks.no

Svein Tore Tveite

Teknisk leder
93234228 / svein@pipefiks.no

Lasse Tveite

Murer og salgskonsulent
40480730 / lasse@pipefiks.no

Mohammad Arab

Montør
96845180 / mohammad@pipefiks.no

Lisa Tveite

Kontorassistent
94013000 / lisa@pipefiks.no

Andreas Larsen

Montør og tømrer
99157078 / andreas@pipefiks.no

Rolf Inge Augland

Teamleder
46899909 / rolf@pipefiks.no