Pipefiks logo

Stålpiper Evje

Stålpiper egner seg like godt i hus som i hytter. Vi kommer på uforpliktende befaring i hele Evje og Hornnes.

Allerede for 15 år siden kunne vi lese i Fedrelandsvennen at brannvesenet var bekymret for brannsikkerheten på Evje, fordi det fantes mange feilmonterte ovner.

Et av de store problemene den gang var at stålpiper ble montert feil, fordi mange valgte å prøve seg på egenhånd. Feilmontering utgjør en stor risiko som er helt unødvendig å ta. Be oss om en uforpliktende befaring, så kan vi gjøre en beregning og gi deg et tilbud på alt levert og montert av sertifiserte fagfolk.

Stålpiper monteres raskt

En av de store fordelene med stålpiper er at de monteres i løpet av 1 – 2 dager. Fordi rørene har lav vekt og smarte moduler, kan de håndteres og monteres av en person alene.

De unike skjøteløsningene hindrer varmetap ettersom modulene monteres med overlappende isolasjon. Vi leverer Jøtuls system slik at vi kan tilby markedets største og mest fleksible sortiment. Skulle det allikevel være behov for noe vi ikke har, vil våre dyktige håndverkere, eller leverandører kunne lage dette til deg. Vi sørger for at du får det du trenger, montert trygt og i henhold til moderne krav.

Ofte stilte spørsmål

Er pipen et møbel?

Pipeløpet må gå fra ildstedet og opp over taket. Stålpipen kan legges gjennom yttervegg slik at den følger huset utside opp langs veggen, eller gå gjennom huset innvendig. Legges stålrøret innvendig kan dette være en god anledning til å leke seg med design dersom man ønsker det. De vanligste fargene på røret er sort, grå eller hvit, men vi kan også levere i alle standard RAL-farger, kobber eller børstet stål. Her finnes det muligheter til å slå seg løs, eller å få pipen til å blande seg nærmest sømløst med omgivelsene. Valget er ditt.

Stålskorstein som tåler norsk vær

Stålpiper er laget for å tåle det tøffe nordiske klimaet vi lever i. Når disse kvalitetsproduktene er montert skikkelig har du en pipe som holder deg varm og trygg i mange år fremover. Spør oss om sikker montering av stålpiper i Evje og Hornnes.

Utført av fagfolk

Pipefiks AS består av en gjeng dyktige fagfolk som er genuint interessert i brannsikkerhet og skorstein. Vi er medlemmer av Norsk Varme som bistår oss med kursing og oppdatering av våre ansatte, og vi har sentral godkjenning slik at vi kan ta både små og store oppdrag. Ettersom vi også driver Ildstedet Sør, får vi dra nytte av ekspertisen fra Jøtul-gruppen og deres kanaler, i prosjektene våre.

Velger du fagfolk til jobben får du med andre ord ikke bare en dyktig håndverker, men du får også dra nytte av kompetansen til våre samarbeidspartnere og leverandører.

Hjem

Kontakt En sort Pil