Pipefiks logo

Stålpiper til alle typer bygg

Stålpiper skreddersys til dine behov. Med eller uten integrert friskluftskanal, og med tilpasset isolasjonsgrad. Spør oss om en uforpliktende befaring.

Kontakt oss

Mest fleksible sortiment

Stålpipene vi leverer passer alle ildsteder, alle typer brensel, badstuer, hytter og hus. Det er ingen problem å montere flere ildsteder på et og samme pipeløp, eller å ettermontere i eksisterende bygninger. Dette systemet kan også vinkles og sideforskyves slik at ovnen blir stående akkurat der du vil ha den. Fordi vi bruker Jøtul, har vi markedets største og mest fleksible sortiment. Skulle du allikevel behøve noe vi ikke har, vil våre dyktige håndverkere, eller leverandører lage det for deg.

Stålpipe på en dag

Stålpipene består av moduler som monteres i hverandre. Den lave vekten og den praktiske skjøteløsningen gjør at monteringen kan håndteres av en person alene. Du får derfor en elegant og sømløs pipe som opptar minimalt med plass, i løpet av en til to dager.

Ofte stilte spørsmål

Hvilke farge på piperøret passer for meg?

Det finnes veldig mange sorte piperør montert i norske hus og hytter. Men kanskje passer en annen farge bedre for deg?

Vi kan levere stålpiper i hvilken som helst RAL-farge, kobber, eller børstet stål. På den måten kan du få pipeløpet til nærmest å forsvinne inn i omgivelsene, eller til å stikke seg ut som et synlig designelement i rommet. Du bestemmer helt selv, men spør oss gjerne om råd.

Hva er sømløse skjøter og skjulte overganger?

Den unike skjøteløsningen og skjulte overganger i bjelkelaget gir en diskré og stilren montering. Skjøteløsningen forhindrer varmespredning til pipens utside fordi modulene monteres i hverandre med overlappende isolasjon. Dermed stoppes varmebroer i skjøtene.

Isolasjonen i Jøtuls stålpiper er 30 eller 60 mm tykk, og har markedets høyeste volumvekt. Derfor kan vi skjule overgangen mellom en halvisolert og en helisolert modul i bjelkelaget, slik at tykkelse på røret blir lik helt opp til taket.

Kan man ha pipeløpet gjennom yttervegg?

I noen tilfeller har man behov for at pipeløpet går gjennom en yttervegg, og følger huset utside opp til taket. Til dette har vi egne moduler som både ser bra ut og I tillegg tåler det tøffe klimaet vi må forvente her i Norden.

Hva er en ventilert stålpipe?

Ventilerte stålpiper har en egen kanal inne i piperøret som tilfører frisk luft utenifra. Dette er spesielt godt egnet for nye, tette hus med veldig regulert friskluftstilførsel. I forbindelse med monteringen kan vi også levere peisovner som er spesialutviklet for å gi en stilren og sømløs overgang til ventilert pipe, uten behov for friskluftstilkobling.

Pipefiks fikser pipa

Pipefiks er en murermesterbedrift som er sertifisert gjennom Norsk Varme. Vi har fagkunnskapen og erfaringen til å levere en sikker og effektiv pipeløsning tilpasset din bolig og ditt ildsted.

Vi garanterer for alt vi leverer og monterer, slik at du kan være trygg på kvaliteten og utførelsen.

Kontakt oss for mer informasjon om stålpiper.

Les også:

Hjem

Kontakt En sort Pil